BÄNDI

Aikapommi on vuonna 2001 perustettu ja jo samana vuonna keikkailun aloittanut energinen rockbändi, joka soittaa omia selkeälinjaisia, suomenkielisiä popin ja rockin välimaastossa aaltoilevia biisejä. Kolmimiehisen, muhkeasoundisen ja rouheasti jytäävän bändin tyylissä on vaikutteita niin Hurriganesilta, Policelta, Creamilta kuin Foo Fightersiltakin.

SANOITUKSET

Aikapommin nykypäivän nuoruuteen kiinnittyvistä sanoituksista yhtyeessä vastaa Ville Sihvonen. Teksteissään hän tähtää selkeyteen ja hyviin tarinoihin. Sanat tiettyyn biisiin voivat saada alkunsa yhdestä mieleen tulleesta lauseesta tai monen eri tarinan yhdistelmästä. ”Pidän ajatuksesta, että teksti on helposti ymmärrettävissä, ja kuulija voi tehdä sanoituksista ajatuksen tasolla oman elokuvansa.”

KEIKAT

Aikapommi on parhaimmillaan keikoilla. Se on ehdottoman hyvä live-bändi, joka on myös keikkaillut ahkerasti alkuvuosista asti. Vuonna 2003 Aikapommi valittiin Vihdin edustajaksi Tartossa järjestettävään nuorten tapahtumaan ja vuonna 2007 vastaavasti Nuori Kulttuuri -bändikatselmukseen, josta se sai stipendin. Vuoden 2008 meriittinä Aikapommi voitti SSO:n järjestämän Kohti Stagea -bändikisan, jossa palkintona oli muun muassa festarikeikkoja. Vuonna 2012 Aikapommi otti osaa Rock-Sm kilpailuun, jossa sijoittui 8 parhaan joukkoon. Tänä päivänä bändi keikkailee aktiivisesti ympäri Suomea aina, kun sopiva tilaisuus osuu kohdalle!